Η επίδραση της μουσικής στους αθλητές

0
14
Η επίδραση της μουσικής στους αθλητές

Rosebud αγαπά τη μουσική, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή πολλών ανθρώπων, ειδικά όταν πρόκειται για την άσκηση και τον αθλητισμό. Οι περισσότεροι αθλητές απολαμβάνουν να ακούτε μουσική όπως αυτοί προπόνηση ή πριν από έναν διαγωνισμό. Αλλά, μπορεί η μουσική να βελτιώσει την αθλητική απόδοση; Στην πραγματικότητα, το 2007, USA Track and Field απαγόρευσε τη χρήση των ακουστικών και audio παίκτες σε επίσημους αγώνες μαραθωνίου για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των αθλητών και την πρόληψη δρομείς από το να έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οπότε αυτό μας οδηγεί να ρωτήσουμε… ποια ακριβώς είναι η επίδραση της μουσικής στους αθλητές;

Η Μουσική Εκτρέπει Το Μυαλό Μας.

Όλοι γνωρίζουμε αυτό το συναίσθημα όταν γυμναζόμαστε και αρχίζουμε να αισθανόμαστε την κούραση να σέρνεται μέσα. Χρειάζεται ένα ειδικό είδος ψυχικής δύναμης για να συνεχίσει να πιέζει μέσα από αυτόν τον πόνο. Ωστόσο, ακούγοντας μουσική μπορεί να βοηθήσει να εκτρέψει το μυαλό μας μακριά από την αίσθηση της κούρασης. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως διαχωρισμός. Η έρευνα δείχνει ότι η μουσική μπορεί να βελτιώσει την απόδοση κατά τη διάρκεια της αντοχής δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο, ποδηλασία ή κολύμβηση, κατευθύνοντας την προσοχή μας μακριά από τα συναισθήματα της κούρασης ή τον πόνο. Μια μελέτη που διεξήχθη το 2008 έδειξε ότι οι ποδηλάτες χρησιμοποιούσαν 7% λιγότερο οξυγόνο όταν ταξίδευαν εγκαίρως στη μουσική από ό, τι όταν δεν είχαν τίποτα να παίζει. Το πακέτο; Η μουσική μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει την αθλητική απόδοση, να μας κάνει να ξεχάσουμε την κούραση μας και να μας επιτρέψει να εκτελέσει πιο αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η μουσική βοηθά στη ρύθμιση των συναισθημάτων και των διαθέσεων μας

Πολλοί αθλητές σειρά μουσική πριν από τον ανταγωνισμό τους για να τους βοηθήσει να φτάσουμε στην «ζώνη.»Να συνδέσετε τα ακουστικά πριν από την εκτέλεση ή εργάζονται έξω μπορεί να βοηθήσει να ρυθμίζουν τα συναισθήματα και τη διάθεση, γιατί η μουσική αναδιαμορφώνει συναισθηματική και φυσιολογική διέγερση, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ένα διεγερτικό ή ως ηρεμιστικό. Δυνατά αισιόδοξη μουσική θα βοηθήσει έναν αθλητή να πάρει psyched επάνω, ενώ πιο ήπια μουσική μπορεί να τους βοηθήσει να ηρεμήσουν.

Ερευνητές από τη Γεωργία Νότιο Πανεπιστήμιο έχουν μετρήσει πώς η μουσική επηρέασε Division I College αθλητές. Παρακολούθησαν πώς αυτοί οι αθλητές εκτελούνται με και χωρίς μουσική. Παρατήρησαν ότι η μουσική που ελέγχεται πώς διεγείρονται οι αθλητές, βοηθώντας τους να προετοιμαστούν πριν από την ανταγωνίζονται. Παρατήρησαν επίσης ότι η μουσική βοήθησε αυτούς τους αθλητές να ελέγξουν τις διαθέσεις τους και να δημιουργήσουν μια αίσθηση συντροφικότητας κατά τη διάρκεια του ανταγωνισμού.

Η μουσική μπορεί να έχει σοβαρή επίδραση στη διάθεσή μας, με την ανύψωση θετικές πτυχές όπως το σθένος, τον ενθουσιασμό και την ευτυχία, και μειώνει την ένταση, το θυμό και την κούραση. Έτσι, την επόμενη φορά που θα πρέπει να άρει τη διάθεσή σας επισκεφθείτε Rosebud και να ακούσετε μουσική για να σας psych επάνω ή να σας ηρεμήσει.

Η μουσική μπορεί να είναι ισχυρό, και δεν είναι περίεργο τόσοι πολλοί αθλητές χρησιμοποιούν την μουσική ως εργαλείο προετοιμασίας για τις προπονήσεις και αγώνες. Η μουσική επιπτώσεις έχει στον αθλητισμό μπορεί να είναι πολύ ευεργετική όχι μόνο για τους αθλητές,αλλά για όποιον θέλει να πάρει ενεργό. Έτσι, την επόμενη φορά που πρόκειται να προπόνηση ή την προετοιμασία για ένα μεγάλο διαγωνισμό, συνδέστε αυτά τα ακουστικά, και αφήστε τη μουσική να σας βοηθήσει να πετύχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here